Web direktorij, Web directory, Webverzeichnis

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Home Arts Galerija umjetnina A.L.M

Galerija umjetnina A.L.M

Listings details

Address
Savska cesta 98, Zagreb, Grad zagreb, Croatia, 10000
Telephone
0038516177651
Fax
0038516177651
Website
Image
Galerija A.L.M. je galerija umjetničkih dijela koja se bavi promocijom i prodajom umjetničkih djela hrvatskih i inozemnih umjetnika. Galerija posluje već 26 godina, te je smještena u Zagrebu. U prostorima galerije, tokom vremena održane su stotine pojedinačnih i skupnih izložbi umjetnina. Poznata galerija je sudjelovala u brojnim humanitarnim akcijama u zemlji i inozemstvu.
Najbolji način za dekoraciju vašeg doma je upravo umjetnička slika u koji je umjetnik tokom njenog stvaranja na platno prenio vlastita osjećanja. Upravo takve slike će odjekivati vašim domom i pružiti mu osobnost.
U galeriji možete pronaći dijela raznih umjetnika: Andrašić Ivan, Babić Dubravka, Cinotti Marc Antonio, Dragija Milan, Elenović Alan, Futur Jadranka, Generalić Ivan, Janda Jozo, Lesar Željko, Mihoković Boris i dr..
U galeriji možete pronaći umjetnine raznih slikarskih tehnika: akril, akvarel, bakropis, giclee, grafika, grafika akvarel, kolaž, kombinirana tehnika, olovka, pastel, tempera, tuš, ulje na dasci, ulje na papiru, ulje na platnu i ulje na staklu.
Ukoliko ste zainteresirani za kupnju umjetničke slike dostupni su vam katalozi i cjenici umjetnina gdje možete pregledati sve informacije o umjetninama.
U izložbeno prodajnom salonu osim umjetničkih slika nudimo i razne okvire za slike.
Rate this listing
0 vote
Favoured:
0

Search Directory